Badhuys, Vlieland

In samenwerking met onze partner Rients Faber is er op Vlieland afgelopen maanden heel hard gewerkt aan een nieuw strandpaviljoen Badhuys. Dit is het enige strandpaviljoen op Vlieland. Bovendien wordt het na de zomer niet afgebroken. Het strandpaviljoen is gelegen aan het Noordzeestrand, de ideale plaats om te genieten van strand, zee en lekker eten in een ongedwongen sfeer.

Naast verlichting en geluid is ook bedieningsgemak een belangrijke pijler voor de horeca.  Domotica is een slimme oplossing die zorgt voor meer comfort, gemak en veiligheid. Toekomstgericht én bovendien energie zuinig. Wij hebben in ’t Badhuys een HDL Domotica systeem geinstalleerd. Met dit systeem kan met één enkel paneel alle automatisering worden bediend. De eerste medewerker die binnenkomt kan met één druk op de knop het hele café  bedrijfsklaar zetten. Ook de schoonmakers zoeken nooit meer naar lichtknopjes. Met één druk op de knop wordt de gewenste ‘sfeer-scene’ opgeroepen.  De verlichting gaat aan, de muziekinstallatie schakelt in, de ventilatie en verwarming worden geactiveerd. Doordat de apparatuur centraal aan en uit te zetten is blijft er na sluitingstijd  geen apparatuur onnodig aan. Elk onderdeel van de installatie kan daarnaast worden bediend met een smartphone of tablet.

 

 

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: