Ziekenhuis Prime, Dubai

Het Prime Hospital ligt in Dubai, en is een van de meest gerenommeerde en professionele ziekenhuizen ter wereld. Het heeft een internationale gouden stempel gekregen voor zijn uitstekende medische praktijken in de zorg en veiligheid van patiënten. Het HDL Buspro-systeem is in het ziekenhuis geïnstalleerd om de verschillende afdelingen te automatiseren.

In plaats van kamer per kamer of apparaat per apparaat te inspecteren, kunnen verpleegkundigen en andere personeelsleden alle apparaten centraal besturen via wandpanelen of iPads, waardoor de werklast wordt verminderd en hun werkefficiëntie verbetert.

 

HDL Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)85 902 00 88
E-mail: info@hdl-nederland.nl

 

BTW nr.: NL854326133B01
Kvk nr.: 61399213

VOLG ONS OP: