Sonos

Met de draadloze Sonos speakers geniet u overal in huis van uw favoriete muziek, films en series. De Sonos speakers werken samen via wifi en zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Uw opstelling uitbreiden en bedienen is hierdoor eenvoudig. 

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

Sonos buiten speaker

Geniet van fantastisch geluid in je tuin of terras met de Sonos outdoor speaker. Deze is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden.

 

Sonos Amp

De Sonos Amp vult het Sonos multiroom programma aan met een krachtige en energie-efficiënte 2x 125 Watt klasse D versterker waarmee je naast je bestaande Sonos luidsprekers in de woning ook probleemloos kwalitatief goede hifi-luidsprekers, inbouwluidsprekers en outdoor luidsprekers kunt aansturen van ander fabricaat. Een situatie die zich in de praktijk vaak voordoet.

 

SONOS PLAYBAR

De soundbar voor geluid van bioscoop kwaliteit!

De Sonos Playbar heeft negen speakers die het geluid in alle richtingen stuurt. Hierdoor ontstaat een breed geluidsspectrum. En dat merk je. Ontploft er een auto aan de linkerkant van je scherm? Dan hoor je dit ook echt aan ook die kant.

 

PLAY 5

De krachtige Hifi-speaker!

De ultieme luisterbeleving. Een draadloze speaker met een ongekend glashelder, diep en indrukwekkend geluid. Van je versterkte platenspeler tot de telefoon van een vriend: even inpluggen en je luistert al je muziek op de Play 5

SONOS One

De SONOS One, klein maar krachtige speaker voor in iedere ruimte. Daarnaast is de One ook nog vocht bestendig waardoor je hem ook in je tuin of badkamer kunt gebruiken.

 

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: