Commercieel

De HDL-automatiseringsoplossingen zijn ontworpen op comfort, gemak en om efficiëntie om te gaan met energie. Geïnstalleerd in talloze commerciële gebouwen over de hele wereld, heeft HDL, werknemers in staat gesteld om hun potentieel te maximaliseren in een geoptimaliseerde werkomgeving.

 

 

Kantoor

De automatiseringsoplossingen van HDL hebben aangetoond dat ze in staat zijn het energieverbruik van een gebouw te verminderen en tegelijkertijd het comfort te verbeteren.

Als een complete HDL-automatiseringsoplossing wordt geïnstalleerd in een gemiddeld kantoorgebouw, kan een energiebesparing van 30% worden gerealiseerd. Door de toepassingen van sensoren die continu monitoren wat er in het gebouw gebeurd kunnen de verschillende systemen efficient op elkaar worden afgestemd.

  Lees meer

Retail

De juiste beleving in de winkel is afhankelijk van verschillende factoren. Naast de inrichting is de juiste verlichting van groot belang voor de ervaring van de klant. Hiervoor heeft HDL een aantal oplossingen ontwikkeld om dit te kunnen realiseren.
De verlichting wordt afgestemd op de hoeveelheid licht dat van buitenaf naar binnen komt. Hierdoor is de licht opbrengst een constante factor. Daarnaast worden de lampen gedimd waardoor ze minder energie zullen verbruiken wanneer er voldoende licht beschikbaar is vanuit buiten af.

Showroom

Beleving is het sleutelwoord voor een showroom. Hierbij wordt er vaak gebuikt gemaakt van licht, geluid, beeld en geur. Deze verschillende aspecten kunnen alle bedient worden door het intelligente gebouwbeheersysteem van HDL.

 

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: