Kantoor

De HDL-automatiseringsoplossingen zijn ontworpen op gemak, comfort en energie efficiëntie te leveren.  Geïnstalleerd in talloze commerciële gebouwen over de hele wereld, heeft HDL, werknemers in staat gesteld om hun potentieel te maximaliseren in een geoptimaliseerde werkomgeving

HDL beidt verschillende oplossingen voor een aangename werkomgeving en een efficiënt energie verbruik. Doormiddel van het HDL KNX systeem kunnen uiteenlopende apparaten worden geïntegreerd.

Of u nu een kantoor wilt opknappen of een nieuw kantoorgebouw wilt bouwen, HDL biedt u tijdens uw automatiseringstraject doorlopende ondersteuning, services en begeleiding. Als u eenmaal hebt vastgesteld welke elementen u wilt automatiseren, staan ​​onze getrainde installateurs klaar om uw gekozen HDL-oplossingen te integreren.

Vergaderruimten

Een ruimte die multi-inzetbaar moet zijn en zich kan aanpassen aan de verschillende behoeftes van de gebruikers. Doormiddel van een overzichtelijk touchscreen kan de ruimte gecontroleerd worden. Hierbij kunt u denken aan de verlichting, de screens en het regelen van de temperatuur. Daarnaast is het ook mogelijk om een aantal scenes te programmeren zodat wanneer u een presentie wil geven de beamer geactiveerd word, de verlichting terug dimt.

Efficient, Door het plaatsen van aanwezigheidssensoren blijft de ruimte niet onnodig energie verbruiken indien er geen aanwezigheid meer is. Het systeem zal dan zelf de temperatuur regelen overnemen en de overige apparatuur en verlichting uitschakelen.

 

 

 

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: