Hospitality

Gasten mogen alleen het allerhoogste niveau van comfort, service en gemak ervaren. Om dit te realiseren, heeft HDL een reeks automatiseringsoplossingen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen voor Hospitality.

Bij HDL geloven we dat technologie achter de schermen moet opereren, zodat gasten en personeel oplossingen krijgen die gewoon werken.

Hotel

Van check-in tot check-out, een hotelgast moet alleen het allerhoogste niveau van comfort, service en gemak ervaren. Om dit te realiseren, heeft HDL een reeks automatiseringsoplossingen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen voor hotels.

 

 

  Lees meer

Restaurant & Bar

Een restaurant of bar heeft meer nodig dan heerlijk eten en attent personeel. Aangezien dineren een complete zintuiglijke ervaring is, moet u ervoor zorgen dat de ambiance van een ruimte wordt aangepast aan de waarden van het restaurant. Na te hebben gewerkt met meerdere Michelin-sterrenrestaurants, begrijpt HDL hoe je een ongeëvenaarde culinaire ervaring kunt creëren.

  Projecten

Wellness, Sauna & Spa

Een ontspannen sfeer voor de gasten en voor het personeel. De HDL oplossingen kunnen geïntegreerd worden in elk element van het gebouw.
De juiste zwembadtemperatuur en de muziek en verlichting staan op scene ‘ontspannend’ dankzij de automatische activering en intelligente scene controle maken het makkelijk om efficiënt met energie om te gaan zonder een compromis te sluiten in comfort en beleving

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: