Wireless

De HDL draadloze oplossing zijn ontwikkeld om eenvoudig en snel te installeren, zonder dat u hiervoor aanpassing hoeft te doen aan uw woning. Hierdoor is het systeem ideaal voor een bestaande woning. Met de betrouwbaarheid en functionaliteit van een bedraad systeem stelt Buspro Wireless u in staat uw huis te bewaken, uw verlichting te regelen, uw zonwering te openen en uw aangesloten apparaten overal ter wereld te beheren.

 

 

Hoe werkt het

Het HDL Wireless systeem werkt als een Mesh netwerk wat inhoud dat alle producten met elkaar in verbinding staan in een gesloten netwerk. Hierdoor bouw je een betrouwbaar netwerk op waarbij het bereik wordt verstrekt door ieder HDL wireless product.

De traditionele schakelaars kunnen één op één vervangen worden door een HDL Interface. Hierdoor kunt u de verlichting dimmen en bedienen via de schakellaar en door de ingebouwde draadloze ontvanger kunt u de verlichting bedienen via uw mobile telefoon of tablet.

 

 

 

Waarom HDL Wireless?

Flexibiliteit

HDL Wireless is ontworpen om in iedere bestaande situatie toegepast te kunnen worden zonder dat daarvoor ingrijpende aanpassingen voor uitgevoerd dienen te worden. Omdat je wensen kunnen veranderen is het mogelijk om het systeem verder uit te bereiden in functionaliteiten zoals de sturing van de gordijnen, de muziek of zonnewering op het moment zoals je dat zelf uitkomt.

 

Gebruiksvriendelijk

Binnen een dag kunnen wij uw traditionele woning ombouwen tot een smarthome! Via de ‘HDL on’ app kun je overal te wereld de controle over je woning houden. Je kunt zelf scénes en verkeuren aanpassen zonder dat daar een installateur voor aanbod hoeft te komen. 

 

Comfort

Bedien de woning vanuit je luie stoel of simpelweg met je stem via de spraakbesturing. Door de centrale bediening van de verwarming is het overal de juiste temperatuur.

 

 

Bediening

Door gebruik te maken van de viervoudige touch bediening kunnen er verschillende senes worden opgeroepen die door u zelf in te stellen zijn. Zo kunt u met één druk op de knop verschillende lampen in- of uitschakelen. De HDL switches zijn uitgevoerd met een temperatuur sensor zodat u de temperatuur per ruimte kunt sturen.

 

Producten

                                                     

                      .                   

 

Light Technology Nederland BV

Droogdokkeneiland 6
5026 SR Tilburg

 

Tel:  +31 (0)13 59 00 130
E-mail: info@light-technology.nl

 

BTW nr.: NL805480699B01
Kvk nr.: 18046723

VOLG ONS OP: